Publisherverktyg

Våra användarvänliga publisherverktyg hjälper dig att uppnå fina resultat och att optimera din inkomst.

Avancerade kampanjer/Kreativ sökning
Våra avancerade sökfunktioner gör att du kan du utföra en mer detaljerad sökning i en kampanj (offer) eller en sökning. Sökbara funktioner kan t.ex. vara kampanjnamn, kategori (vertical), land (tag), prisformat, status eller mediatyp. I sökresultaten till höger syns också de kampanjer som är inaktiva.

 

Roterande banner
Vår roterande bannerteknik gör att du kan själv kan skapa banners som roterar och optimerar budskapet percis som du själv vill och enligt vad som ger dig mest pengar. Denna förser dig med en kod och ett urval av olika designer för din hemsida, ditt nyhetsbrev eller ditt e-postutskick.

Att optimera denna rotation
Dessa roterande annonser är designade av annonsören och ger dig möjlighet att rotera annonser på din webbplats med hjälp av en enkel kod. Annonserna i denna rotator är baserade på prestation och betjänar de annonser som fungerar bäst på din webbplats.

Visa utvald statistik för specifik landningssida
Med hjälp av statistikverktyget (Reports) kan du ta fram exakt den statistiken du behöver bl.a, inkomst, klicks, leads, tid och kampanj.

SubID Sekretess
Detta verktyg ger dig möjlighet att kontrollera och styra sekretessen för din subID data från nätverket.

Skapa Co-reg Pooler
Du kan skapa och hantera dina egna co-reg pooler.

Införskaffa olika dataflöde
Detta ger dig ett gränssnitt för att hämta en så kallad data feed(data flöde). Ett data feed är en lista över produkter och tillhörande länkar som du kan använda för att programmatiskt skapa en anpassad produktlista för din webbplats.

Webbtjänster/API:
Anslut vårt system direkt till din befintliga sidstruktur för att enkelt få fram den mest relevanta statistiken och kampanjinfo i ett och samma flöde.

Statistik:

  • Livestatistik dygnet runt
  • Optimera informationen till dina specifika behov
  • Använd subID, sökordsdata och AdRotator information, så är du alltid medveten om vad som gör att du tjänar pengar

LÄS MER OM SMARTRESPONSES NÄTVERK