Teknologi

SmartResponse använder marknadens bästa teknik för att exakt kunna spåra en kampanjs utveckling och rapportera till våra annonsörer. Vår interna utvecklingsavdelning samarbetar med prisbelönta teknikleverantörer för att hela tiden ligga i framkant med en användarvänlig plattform för att kunna leverera resultat.
Plattformen vi använder byggdes med våra publishers behov i åtanke och erbjuder en omfattande instrumentpanel, data i realtid, tillgång dygnet runt till hundratals välkända varumärke och dess annonsörers olika annons format; analyser, samt olika verktyg som utvecklats för att öka antalet konverteringar.

Med vår lösning för publishers, och dess tillgång till gränssnittet, finns det inget behov av att man ska behöva ladda ner någon extra mjukvara till sin dator. Vår plattform är webbaserad, så våra partners kan kontrollera sina konton var de än befinner sig.

Vår teknik har utvecklats med funktioner för varumärkes kontroll för annonsörer och med API-funktioner för våra publishers. Våra publishers kan koppla vårt system direkt in i deras befintliga infrastruktur, för enkel åtkomst till de mest relevanta statistik- och kampanjinformationerna.

LÄS MER OM SMARTRESPONSES NÄTVERK