Om Oss

SmartResponse är ledande inom onlinemarknadsföringslösningar för annonsörer i Skandinavien. Vårt ständigt växande nätverk omfattar för närvarande Danmark, Sverige, Norge, Finland och Nederländerna.
Med nästan ett decennium av erfarenhet av permission marketing är SmartResponse idag en no cure – no pay-expert i Skandinavien.

Våra skräddarsydda marknadsföringslösningar på nätet inkluderar:

 • E-postmarknadsföringskampanjer - vi skapar, underlättar, rapporterar
 • Leadgenerering
 • Tillgång till publishers från vårt affiliatenätverk
 • Branschledande kundservice
 • Grafisk design

SmartResponse-Media grundades 1999 av Klavs Pedersen och Henrik Jung Laursen, och har idag drygt 30 anställda i Danmark (huvudkontor) och Egypten (produktionsteam). Läs mer »

Vad som skiljer oss åt från andra

 • Branshledande Service

  Vår personal, bestående av experter från DK, SE, FI, NO och NL ger dig snabb, tillförlitlig och vänlig service. SmartResponses personal är välrespekterad i branschen och kända som innovativa marknadsförare som kan hjälpa till att bygga och leverera optimerade kampanjer till ditt företag.

 • Levererar resultat

  Vi är ett s.k. no cure-no pay företag. Vår nivå av konsekventa och pålitliga leveranser är det som gör oss till annonsörens val i Skandinavien när det kommer till prestationsbaserad marknadsföring.
  Vi arbetar med över 1 000 kunder över hela Skandinavien

 • Leadvalidering - vi tar kvalitetskontroll på allvar

  Valida leads är nödvändigt för att känna en riktig fördel av en onlineleadgenereringskampanj.
  Med SmartResponses omfattande valideringsprogram, strävar vi efter att minimera risken att erhålla falska adresser som annars bidrar till ett onödigt slöseri med tid i den kommande telemarketingprocessen. Vänligen kontakta oss om du är intresserad av att lära mer om vår valideringsprocess för leads.

 • Räckvidd

  Dra nytta av hävstångseffekten genom att utnyttja både vår interna databas av kvalitetsleads, så väl som databaserna i vår ständigt växande affiliatenätverk. Allt för att leverera bästa möjliga resultat till våra annonsörer.

 • Kreativ service

  Vårt kreativa team har över 10 års erfarenhet av att skapa individuell design för våra annonser. Vi kan skapa dina bannerannonser, landningssida, leadgenereringsplattform, nyhetsbrev etc. Bara fråga oss så hjäper vi!

En tillbakablick i historien

 1. 1999Allt startade 1999 då vi startade en webbsida för danska konsumenter där de kunde få exklusiva erbjudanden från våra annonsörer. Sidans popularitet växte snabbt och konsumentklubben som fick namnet Forbrugerliv.dk, och än idag är en av Danmarks största konsumentklubbar.
 2. 2001Under 2001 såg Forbrugerliv.dk möjligheten att dra nytta av sin kunddatabas och gick därmed in på marknaden för det som kallas permission marketing (e-postmarknadsföring med tillstånd från mottagaren).
 3. 2005År 2005 annonserade Forbrugerliv.dk att Smartresponse-Media grundats. Med hjälp av en egen exklusiv och responsiv databas hade Forbrugerliv.dk möjligheten att leverera leads av hög kvalité till de närliggande marknaderna utanför Danmark.
 4. 2006Inte långt senare, under 2006, insåg mediagiganten JP/Politikens Hus också värdet i våra smarta lösningar inom onlinemarknadsföring och gick in i företaget med 50%. Detta året är också då vi gör entré på den svenska marknaden.
 5. 2007SmartResponse-Media går in på den norska marknaden.
 6. 2009Vi ser nu möjligheterna i Finland och går in på den finska marknaden 2009.
 7. 2010Detta år nåddes en milstolpe. Med ovan nämnda expansion i hela Skandinavien kunde vi 2010 stolt konstatera att SmartResponse-Media effektivt kunde sammankoppla våra annonsörer med över 6 miljoner skandinaviska konsumenter.
 8. 2011SmartResponse-Media gör en liten finjustering i sitt eget varumärke – vi skalar bort ordet ‘Media’ och heter från och med nu endast SmartResponse. Under 2011 har SmartResponse också expanderat sin kompetens ytterligare och kan idag också erbjuda vårt affiliatenätverk CPS-kampanjer.
 9. 2014Smartresponse gör sitt intåg på den Holländska markanden