Referenser

Samarbetet med SmartResponse har varit uteslutande positivt. De ser alltid till att leverera sina tjänster i tid, har flexibla lösningar, och vill vi ändra på något i upplägget så gör de det med detsamma och till det bästa för båda parter

Amund Håker – Försäljningschef Canal Digital Norge AS

 

Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med SmartResponse. De är en tillförlitlig partner med hög servicenivå och som levererar volym av hög kvalité

Ylva Månsson, produktchef Bamse på Egmont Kärnan

 

SmartResponse är en av våra främsta samarbetspartners. Med dem har vi hittat nya vägar till att bli det största företaget i Finland inom rekrytering för olika konsumentpaneler. Vårt samarbete genomsyras av härliga vibbar och de producerar excellent service – år efter år.

Jari Simonen, Panel Manager, Research Insight Finland Oy

 

Vi är nöjda med SmartResponse pga. att de levererar en hög volym till oss, har en hög service nivå och är snabba på att göra ändringar och uppdateringar om det skulle behövas.

Sofie Berglund, produktchef för Kalle Anka & Co på Egmont KärnanPublishers


Samarbetet med SmartResponse har varit ett sant nöje. Bra service, smart utbetalning till partners (exempelvis om SmartResponse får 100 kr för en kampanj/lead så får partnern 80 kr/lead som utdelning) har gjort SmartResponse till ett av våra föredragna affiliate nätverk. Varma rekommendationer från.

Jonas Reeh, Direktör/partner, StarFly Media

 

Vi har arbetat tillsammans med SmartResponse i flera år. Att arbeta med dem är enkelt och betalningarna är alltid i tid. Jag rekommenderar dem varmt!

Oula Lehtinen, Top5Credits.com