FAQs

Hur får jag min kommission som jag tjänat in via SmartResponse?
Vi betalar alla våra partners med 30 dagars netto. Det vill säga att det du intjänat till exempel under juni månad överförs till dig i början av augusti.

Vad händer om annonsören inte betalar SmartResponse?
SmartResponse är den enda aktören i branschen som GARANTERAR att du får din kommission. Om det skulle visat sig att vi inte skulle få betalt p.g.a. att annonsören till exempel gått i konkurs eller någon annan orsak så får våra publishers alltid det de tjänat oavsett vad.
Våra publishers får också alltid sin kommission efter 30 dagars netto – oavsett när annonsören betalar SmartResponse.

Vad är en publisher?
En publisher (andra ord är affiliate eller partner) är ägaren till en webbsida, ett nyhetsbrev, en blogg, en SEM- eller Facebookspecialist etc. som vill tjäna pengar på sin digitala produkt.

Hur kan jag bli en publisher hos SmartResponse?
Klicka på denna länk ”Bli en publisher”, fyll i uppgifterna och skicka in formuläret. Din ansökan behandlas så snabbt som möjligt och du kommer sedan att kontaktas av en av våra Country Managers.

Hur länge tar det innan min ansökan blir behandlad?
Skickar du in din ansökan måndag-torsdag så behandlar vi den inom 24 timmar. Skickar du in den på en fredag eller under helgen så behandlar vi den direkt under följande vardag.

Vem äger SmartResponse?
50% av SmartResponse är privatägt av företagets grundare. Resterande 50 % av företaget ägs av JP/Politiken som är ett av de största mediabolagen i Skandinavien.

Varför kan jag inte se material för en specifik kampanj?
Vissa kampanjer har specifika villkor som kräver att du som partner läst och godkänt villkoren innan du får lov att köra kampanjen. Några kampanjer kräver att SmartResponse godkänenr din ansökan att köra kampanjen, detta är s.k. Apply to Run-kampanjer.

I vilka länder har SmartResponse verksamhet?
Vi har kampanjer i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Nederländerna.

LÄS MER OM SMARTRESPONSES NÄTVERK